Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 22-04-2015 16:50:48
Computers & Telefonie

Cardrige voor hp printer

Alle grotere leveranciers van "compatible" inktcartridges leveren een kwaliteit inkt die gelijk is aan de originele inkt.
het aantal printer-inkt-fabrikanten in de wereld is beperkt en die leveren niet alleen aan de grote printerfabrikanten, maar aan vele andere bedrijven die o.a. de cartridges hervullen, losse flessen met inkt leveren enz enz, het is een miljoenenhandel, niet alleen voor de inktfabrikanten maar ook voor de compatible handel, er gaat enorm veel geld in om.

omgerekend kost een liter inkt van de "originele" printermerken wel € 3000 de liter, terwijl de "compatibles" maar een fractie van die prijs zijn.
daar is al veel over geschreven en de rekenkamer heeft er ook een uitzending aan geweid.

klik-> http://derekenkamer.kro.nl/seizoenen/rekenkamer-2011-01/afleveringen/18-03-2011">wat kost printerinkt

de enige originele cartridge's die ik zelf ooit gebruikt heb in mijn epson printers en later canon printer waren de cartridge's die er in zaten toen ik die apparaten kocht.
in mijn epson printers heb ik altijd vervangers gebruikt, en de cartridge's die in mijn canon pixma ip4500 zitten, die ik al vanaf 2008 gebruik hervul ik, daar zitten dus nog steeds de originele cartridge's uit 2008 in maar gevuld met inkt overal vandaan, de laatste zending kwam uit amerika.
na het hervullen reset ik de chips en ze worden weer als vol aangegeven.

klik-> http://www.printerknowledge.com/threads/german-durchstich-refill-method-for-canon-carts-with-pictures.2187/">hervullen