Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-04-2015 11:42:40
Geldzaken & Recht

Deurwaarder

Ik ben er ook ingestonken,maar ken ook de wetgeving op dit punt,is sinds juni 2014 europees geworden.
fbuddy werkt misleidend want dergelijke bepalende informatie van de aankoop mag van de wetgever niet in de algemene voorwaarden weggemoffeld worden,want ik ben als koper niet verplicht de voorwaarden te lezen.
die info moet door de verkoper direct bij aanvang via gegevensdragende methode aan de koper worden verstrekt,bv email,daar moet instaan de info over het abonnement de kosten ervan,alle info over het bedrijf in dit geval crs met ook een telefoon nr en btw nr in dit geval omdat ze zogenaamd in londen zitten het vat nr,deze twee geven ze niet,ook moeten ze je attenderen op de bedenktijd en een procedure om je herroepingsrecht te kunnen gebruiken,dit doen ze pas na 14 dagen en de 4 punten die ik net genoemd worden ook dan niet geleverd.
dit alles heet informatie plicht en het woord zegt het al dit zijn ze wettelijk verplicht.
hier voldoen zij dus niet aan en dan stelt de wetgever dat dan de bedenktijd opgeschort word voor de duur van maximaal 12 maanden of zolang totdat de verplichte info geleverd word.
inmiddels ben ik in contact met het door hun ingehuurde incassobureau omdat ik de incasso gestorneerd en geblokkeerd heb omdat ik dit niet ga betalen,want een eenmalige overschrijving is geen toestemming voor het doen van een incasso,alleen ze hebben dan je gegevens en gaan het ook zonder je toestemming gewoon doen,en mempay heeft op dit gebied niet echt een goede naam,ga maar eens googlen