Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-04-2015 14:02:13
Computers & Telefonie

Cardrige voor hp printer

Afhankelijk van de soort cartridge die u bedoelt: oudere versies kunt u heel gemakkelijk en daarmee ook heel goedkoop zelf vullen. de inkt daarvoor is op diverse plaatsen te koop zoals bijv. bij onderdelen winkels. vaak ziet er al een beschrijving bij hoe te vullen en anders is dat ook via een zoekmachine te vullen. de cartridges die ik bedoel zijn de cartridges waar de vulling in hardplastic containertje gaat en niet de moderne waar de vulling in een plastic zakje gaat. die zijn ook wel te vullen maar dat is veel lastiger.

daarnaast heb ik, zeker met de cartridges met plastic zakjes overwegend goede ervaring met dummies van diverse makelij zoals die met de vlinderverpakking.

wel heb ik recent meegemaakt dat een nagevulde niet gevuld bleek te zijn en de verkoper zich er vanaf maakte.
een soortgelijk fenomeen, een niet goed werkende navulling van 1,2,3 inkt werd opgelost met het zenden van een nieuwe met ook een klein flesje wijn. zeer goede service dus.

misschien een overbodige tip: trekt u bij hp niets aan van meldingen dat de cartridge niet origineel is, eventueel is bij bepaalde type printers (ook bij canon is dat het geval) een reset mogelijk.

l