Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 01-05-2015 20:55:35
Geldzaken & Recht

Smartegeld

Beste jantiemes,

als u over een rechtsbijstandsverzekering beschikt zou ik hen om advies vragen.
u heeft circa 2 weken door het ongeval niet gewerkt en derhalve een verlies aan inkomsten geleden. vraag uw rechtsbijstand verzekering hoe u dit kunt verhalen op de veroorzaker van het ongeval.

het bedrag dat een rechter toe zou kennen aan letselschade lijkt mij per geval verschillend, dat is misschien ook de reden dat uw letselschade advocaat er geen uitspraak over wil doen. lees hier wat algemene informatie (wel met een korrel zout denk ik), klik http://letsel.info/bedragen/letselschade-bedragen-voorbeelden/">hier.
vraag me af of u het over de boeg van letselschade moet gooien, mij lijkt dat u schade heeft geleden (verlies aan inkomsten). voor deze moet u de veroorzaker aansprakelijk stellen en dit op hem verhalen (lijkt mij niet gerelateerd aan letsel).
hoop dat u weer helemaal 100% bent (of in ieder geval heel snel weer) en toch langzaam weer iets meer plezier in autorijden krijgt.