Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boosje - 06-05-2015 23:34:14
Computers & Telefonie

Valse bestellingen op mijn adres

Doe in ieder geval aangifte, ook van alle vorige keren, als je daar nog gegevens van hebt.
is het iedere keer dezelfde persoon (e-mail adres, telefoonnummer) die je dit flikt? dan kun je gericht aangifte doen: als je geen naam weet dan zeg je: de houder van e-mail adres xyz of van telefoonnummer 0123etc. dat doe je namelijk ook als je nadeel hebt van een automobilist die er vandoor gaat maar waarvan je het kenteken van de auto hebt kunnen opschrijven. de politie vindt wel wie er bij dat adres of nummer hoort.
en: houd heel goed je bankrekening in de gaten of er geen geld afgeboekt wordt vanwege bestellingen. blokkeer desnoods bij de bank de rekeningnummers van de webwinkels. dat kan lastig zijn als je zelf iets wilt kopen, doe dat dan eventueel via familie of vrienden, zeker als het geen grote stukken zijn.
sterkte ermee en ik hoop dat je er snel vanaf komt!