Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

do
doorwerth_1 - 07-05-2015 10:43:16
Computers & Telefonie

Valse bestellingen op mijn adres

Alle reageerders: hartelijk dank. de suggestie om te trachten het ip adres te achterhalen is de moeite waard. vanaf nu een kopie-pakbon te pakken zien te krijgen en dan contact opnemen met de leverancier. hopelijk gebruikt de stalker dan geen proxy-server of het programma hidemyip.
het opgegeven niet-bestaande tel nr 026-- lijkt op een doorwerth-nummer, mijn buiten-woonwijk valt onder het 0317-- net van wageningen, maar die finesse weet de leverancier natuurlijk niet. het wordt kennelijk niet gecontroleerd. kan er telefonisch besteld worden ? er kan aan de deur mobiel betaald worden tegenwoordig, dus aanbetalingen spelen geen rol.
de stalker moet iemand uit de buurt zijn die we kennelijk ooit op een lange teen zijn gaan staan, ra ra wie.
er loopt gelukkig geen bloed uit het probleem, de bodes reizen zonder meer weer met hun waar af. maar ieder vrijdag rond lunchtijd weer een bestelwagen aan de deur wordt vervelend. de webshops worden wel benadeeld, zijn kennelijk te goed van vertrouwen.
dus : benieuwd welke webshop de stalker morgen langs stuurt.