Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boosje - 07-05-2015 12:18:06
Computers & Telefonie

Valse bestellingen op mijn adres

[quote] maar ieder vrijdag rond lunchtijd weer een bestelwagen aan de deur wordt vervelend. de webshops worden wel benadeeld, zijn kennelijk te goed van vertrouwen.
dus : benieuwd welke webshop de stalker morgen langs stuurt.

dat mag je volgens mij gerust als overlast beschouwen, dus zoiets als stalking (in het nederlands belaging, al voelt dat voor mij iets sterker dan wat hier gebeurt) waarvan je aangifte kunt doen.

misschien kun je ook eens te rade gaan bij de fraudehelpdesk?

is het een optie om inderdaad een groot geplastificeerd stuk papier op je deur te plakken waarop je zegt dat je niets bestelt bij welke webshop dan ook en dat het dus niet zinvol is om aan te bellen omdat je niets aanneemt. daarbij herhaal ik mijn tip om als je wél iets wilt kopen dat via vrienden of familie te doen.

je zou mogen denken dat de webshops zelf baat hebben bij het achterhalen van deze mafkees/-kezen, want het steeds weer onverrichter zake terugkrijgen van spullen kost alleen maar geld: verpakken, verzenden, terugnemen, de bezorger betalen (die heeft immers gewoon zijn prestatie geleverd) en het spul weer uit de verpakking halen en de bestelling uit het systeem verwijderen.

dan zou je nog kunnen bedenken (als dat een optie is) dat je, na ophanging van voornoemd papier, op vrijdag gewoon niet thuis luncht. ik weet natuurlijk niet hoe ingrijpend dat voor jou en/of je gezin is, maar een aantal keren niet thuis zijn met een dergelijke tekst op de deur zou moeten werken, lijkt mij.