Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 09-05-2015 15:24:01
Geldzaken & Recht

Cbr

[quote=ella1960 schreef op zaterdag 9 mei 2015, 12:11] door het cbr worden mij nu brieven verzonden dat ik naar een psychiater moet voor een medicijn wat ik al 29 jaar gebruik ( heeft dus niets met het herseninfarct te maken.( kosten 245 euro )

u gebruikt dit medicijn niet zonder noodzaak en het gebruik van het betreffende medicijn geeft het cbr aanleiding tot een nader onderzoek.
zolang de psychiater geen verklaring afgeeft aan het cbr over de noodzaak van het gebruik en de invloed die dit medicijn eventueel kan hebben op uw rijvaardigheid, zal het cbr aan u geen rijvaardigheidsbewijs afgeven.
er is geen enkele reden om hierover verdrietig te zijn, u hoeft alleen maar de richtlijnen van het cbr te volgen om uw rijvaardigheidsbewijs weer terug te kunnen krijgen.
u kunt hier niet mee geholpen worden aangezien u deze, op zich vervelende, situatie zelf heel eenvoudig kunt oplossen.
dat aan een onderzoek kosten verbonden zijn is heel normaal, de psychiater werkt nl. niet gratis.

succes.