Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 13-05-2015 23:05:51
Elektronica & TV

Ziggo beeldkwaliteit na omzetten fusie upc.

[quote=wolfenjong schreef op maandag 19 jan 2015, 15:54]beste leden.

heb net de nieuwe zenderlijst in de ontvanger gezet, kan maar tot een conclusie komen, er zijn enkele hd zenders bij gekomen, maar ik schrik van de gehele beeldkwaliteit nu, is er op achteruit gegaan mijn inziens ,met wat we eerst van ziggo hadden, was veel scherper, en kleurrijker, vind het nu veel fletser beeld, ben benieuwd hoe anderen ziggo kijkers dit ervaren.

m.v.g.


wel een wat late reactie maar in maart heeft bij ons de omschakeling plaatsgevonden. daarbij heeft een medewerker van ziggo me geholpen. sindsdien was het beeld abominabel, maar goed, is maar een gewone lcd en kinderhand is gauw gevuld. zet vanavond tv aan en ik heb, out of the blue, weer een prachtig beeld, zomaar, uit het niets in de "ziggo hemel" gevallen. ik snap er niets van maar denk: vraag niet hoe het kan maar geniet ervan. (morgen kan het over zijn, toch).