Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 15-05-2015 20:07:31
Geldzaken & Recht

(te)veel handelen via marktplaats/facebook

Lees eens http://mens-en-samenleving.infonu.nl/regelingen/106445-fraude-uitkeringen-en-toeslagen-melden-fraude-en-misbruik.html">hier.:

waar kan je fraude melden van uitkeringen?
wanneer je denkt dat er een persoon of bedrijf fraudeert met een uitkering of subsidies kan je dat melden bij het uwv. de uwv is de afkorting voor uitvoeringsinstituut werknemers verzekeringen. deze instantie regelt onder andere de uitkeringen, enzovoorts. via de websit van het uwv kunt u online een melding van fraude doen. deze melding wordt dan behandeld bij het centraal meldpunt fraude. het is ook mogelijk om een brief te sturen. wanneer je een brief stuurt moet je in ieder geval de naam, het adres en andere gegevens van de betrokken persoon of het bedrijf zo volledig mogelijk vermelden. het is ook goed om kort aan te geven waarom je denkt dat deze persoon of dit bedrijf fraudeert. de brief kan worden gestuurd naar:
centraal meldpunt fraude uwv
antwoordnummer 13097
2501 vc den haag

tevens is het mogelijk om de melding telefonisch te doen. het telefoonnummer is 0900-9294 (lokaal tarief).