Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 16-05-2015 11:27:49
Geldzaken & Recht

(te)veel handelen via marktplaats/facebook

Verklikker of geen verklikker. ik heb er geen probleem mee als mensen via marktplaats dingen verkopen, dat doe ik zelf ook. maar als ze op het schoolplein, of als ik mijn kinderen bij haar ophaal uitgebreid over haar situatie verteld steekt mij dat.

het is mijn bedoeling om melding te maken van het feit dat er erg veel verhandeld wordt waavan zij zelf zegt dat het zwart gaat. ik ken haar financiele situatie en daar is ze al jaren open over naar mij. de hoeveelheid dat er verhandeld wordt is dusdanig dat ze al meerdere keren waarschuwingen heeft gehad uit haar omgeving dat ze moet oppassen gezien de prijzen die zij vangt voor de verkoop.

ik wil niemand verklikken of aangeven, enkel melding maken van het feit dat er, in mijn ogen, wel erg veel bijverdiend wordt.