Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa4wdh
pa4wdh - 16-04-2004 12:27:22
Computers & Telefonie

Gratis adsl van zonnet?!

Ervaring met zonnet heb ik alleen met een gratis inbel account wat ik ook van ze gehad heb, en toen goed is bevallen.
overigens heb ik ooit een email van ze gehad waarin de algemene voorwaarden veranderd werden, dat hun je email box mochten schonen als je dat zelf niet deed of zoiets ...
weet niet zeker of ik de text toen goed begrepen heb, maar voor mij in ieder geval reden die mailbox zo min mogelijk te gebruiken.
wat betreft gratis adsl van zon, zit er een adder zo dit als een python tussen het maar al te groene zonnet gras,
de snelheid is niet al te hoor (hoeveel precies weet ik niet), maar je gaat ook weet voor de tijd betalen dat je ingelogt zit, inclusief een start-tarief en alles war daarbij hoord.
collega's van mij die aan het zoeken zijn naar een adsl abo hadden al snel berekend dat als je dagelijks een paar uur online bent, je duurder uit bent dan met een normaal abo.
dus als je echt niet veel op internet zit is het misschien wat, maar ben je regelmatig online, denk ik dat je duurder uit bent dan nodig.