Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
niekvdklundert - 20-05-2015 11:14:18
Computers & Telefonie

Verkeerd toestel bij vodafone toestel en daarna radio stilte

[quote=hopetobehelping schreef op dinsdag 19 mei 2015, 21:16]beste niekvdklundert,

als ik u was zou ik alles annuleren.
de reactie van vodafone is mijns inziens vrij duidelijk. men schuilt ergens achter om hun verplichting niet na te hoeven komen. om het maar plat te zeggen, dit is niet de eerste keer dat u 'genaaid' wordt door vodafone. als men u zou willen helpen dan had u dat toestel al lang gehad. de wil is er bij vodafone gewoon niet om u te helpen.

blijf niet te aardig tegen vodafone, het kan lonen.
dat 'vodafone' zegt we kunnen helaas niets voor u doen is klinkklare onzin (dat mag u ook best zeggen). vraag rechtstreeks waarom vodafone niets voor u wil doen.

als men u gedurende een lange tijd een behoorlijk bedrag in rekening heeft gebracht (door een verkeerd abonnement) dan is het voordeel dat men u nu geeft met het gratis toestel niet echt een groots gebaar (en al helemaal niet omdat men uw toestel niet levert).
een red abonnement met de samsung s5 gold zie ik op de site van vodafone staan voor € 31,- per maand en bijbetalen van € 219. het voordeel dat u van vodafone 'krijgt' is dan € 219 - 24 * 6 = € 75,- korting op het geheel. met dat 'gratis' toestel valt het dus wel mee.


ja die korting is natuurlijk zeer relatief. op facebook heeft vodafone inmiddels geantwoord dat ze het vermiste als toestel als "retour" hebben geboekt en vandaag contact op zullen nemen....ben erg benieuwd. hoop maar dat ze het een beetje snel doen want ik blijf ondertussen het hele internet vol planten met mijn klachten over deze club.