Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 22-05-2015 20:41:30
Voeding & Gezondheid

Waar kan ik het beste een bril kopen

[quote=mahadma schreef op vrijdag 22 mei 2015, 15:14]@endemlon,

het goedkoopste is om ergens een oogmeting te laten doen waarbij je naar buiten loopt met het recept in handen. dus de erkende opticien met een winkel mag het werk doen ....... voor niks ...... werkt u voor niks? ..........

eenmaal zo'n recept in handen kun je het beste online ergens een bril bestellen. en wie past dan de internet bril weer af? ....... juist, de opticien, waar u gratis uw ogen heeft laten meten ........ die dus weer voor niks mag werken? ........ werkt u voor niks? ........ ik denk het niet ......
of ik voor niks werk jazeker. en jij ook. net als al die andere mensen die op plaatsen als dit, forums ed actief zijn. daarnaast komt het bbp voor zo'n 50% voort uit vrijwilligerswerk. dus laten we die ouderwetse denkbeelden van "voor niks gaat de zon op" maar eens in het verleden rusten (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=viywrpayvdy">hier moeten we naartoe).

bril afpassen, is nergens voor nodig. je kunt zelf ook prima de pootjes wat oprekken mocht er iets te strak zitten. daar komt het namelijk wel op neer dat hele afpassen. nogmaals het stelt eigenlijk erg weinig voor, dat hele opticien gebeuren ook al doen ze graag zelfs alsof ze doctoren zijn (opleiding van ruim een decennium tov een paar maanden). maar het staat je natuurlijk vrij om een meer luxe weg te bewandelen en de daarbij behorende extra kosten. het hoeft iig geen 300+€ te kosten.