Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 23-05-2015 20:46:00
Voeding & Gezondheid

Waar kan ik het beste een bril kopen

[quote=mahadma schreef op vrijdag 22 mei 2015, 21:04]@endemlon,

dat u kunt "afpassen", ja niet iedereen kan dat. maar als u bij mij zou komen als ik opticien was, kreeg u de nota voor het recept. persoonlijk vind ik dit ongepast om iemand beroepsmatig te laten werken voor niks.

tot slot: "dus laten we die ouderwetse denkbeelden van "voor niks gaat de zon op" maar eens in het verleden rusten (hier moeten we naartoe).". zomaar een gedachte, waar betaalt u de huur/hypotheek van ............ (einde discussie voor mij wat u betreft.)op zich een kleine vergoeding voor wat lensjes voor je ogen houden ok, maar als zo'n opticien zo'n apparaat heeft staan alleen maar ff in hoeft te kijken en die verder het werkt doet.. (oogmetingen zouden eigenlijk ook gewoon onderdeel vd basisverzekering moeten zijn). trouwens bij iedereen die gewoon enkelvoudige glazen wil zou je ook zelf eigenlijk heel eenvoudig kunnen bepalen wat de afwijking is, denk aan zo'n stel ringetje op een verrekijker maar dan nauwkeuriger. echter wordt het nagenoeg onmogelijk zelf iets te doen want diy tools geeft het gewoon niet.

over dat 2e stuk, heb je überhaupt de moeite genomen die docu te kijken? heeft alles met een eerlijkere verdeling vd welvaar te maken. onze voorouders hebben hard gewerkt zodat wij nu eigenlijk nog maar 1-2 dagen in de week zouden hoeven werken echter nu is het zo dat het merendeel vd welvaart naar een kleine groep stroomt. binnenkort moet het gewoon echt anders want nu al geeft het gewoon al veel te weinig banen.