Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
koalafruit - 24-05-2015 10:23:32
Voeding & Gezondheid

Bedreigd in intertoys, personeel kijkt toe

Maar goed, over 'the greater sceme of things': een wereld waar geweld automatisch met geweld beantwoord wordt, is zeker niet mijn ideaalbeeld.

bully's die zich bewapenen, omdat dat hun (zelf opgelegde) taak makkelijker maakt. slachtoffers van die bully's die zich bewapenen, om zich tegen hun belagers te beschermen. bewapende bewakers, agenten die sneller schieten omdat iedereen dat doet. je komt in een wapenwedloop waar je niet uit komt.

daarom hebben we in nederland de geweldsmonopolie ondergebracht bij een aantal instanties. (politie, leger, boa's.) moet je jezelf die bendeoorlogen in amsterdam eens voorstellen, als burgers mee gaan schieten. of dat mensen zelf een motorclub uit hun stad jagen. dat zouden bloederige veldslagen kunnen worden.