Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 24-05-2015 13:08:50
Voeding & Gezondheid

Bedreigd in intertoys, personeel kijkt toe

Fijn, dat er niemand fysiek en verbaal heeft ingegrepen, zodat uw kind (en andere kinderen) niet getuigen hoeften worden van fysiek geweld, door personeel of veiligheidsdienst. fijn dus.....voor de kleintje!

dat tegen de veroorzaker niets gedaan kon worden zonder escaleren......moet u accepteren, ook wanneer uzelf hierdoor gefrustreerd raakt, maar uw kind heeft het nu hopelijk niet meegekregen.

kind eerst, dan uw frustratie. conducteurs of verpleegkundig personeel die aan vechtsport gaan doen, verhinderen de escalaties ook niet. wanneer u dit soort situaties wilt voorkomen/ontlopen, moet u helaas thuis blijven.

mijn moeder heeft, toen ik nog kleuter was, een voordringer in een winkel erop aangesproken en werd meteen geslagen. de voordringer werd nu als eerste geholpen om hem de winkel uit te krijgen....totaal onrechtvaardig!

ik herinner me dit voorval tot op de dag van vandaag..........60 jaar later!!