Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 24-05-2015 15:16:26
Auto & Vervoer

Gehandicapten parkeren

De vraag of er iemand, behalve u en gelijkwaardige betroffenen, iets met regionale aanpassingen gaan opschieten, omdat gemeentes wanneer zij het ene tarief verlagen een ander tarief daarvoor weer moeten verhogen. zo blijft het geldprobleem maar rondgepompt worden.

juist de gemeente wil onafhankelijk kunnen blijven beschikken. nationale regels nemen hen deze speelruimte juist weg! dit kan alleen maar door nationale wetgeving gestandariseerd worden en dan wordt waarschijnlijk alles ´gemiddeld´ duurder.

de weg van de minste weerstand kiezen is het probleem bij op korte terkijn gekozen raadslieden, waardoor de zwakste groepen steeds weer het hardst worden getroffen. alle getroffenen tesamen zouden hoogstens een vuist kunnen maken richting den haag!.....met de klantvriendelijke gemeentes samen? waarom moet er geld bij voor de gemeente om paspoorten of rijbewijzen te verlengen.......ook dat is verliesgevende dienst aan een rijksaangelegenheid.