Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
koalafruit - 25-05-2015 09:34:06
Voeding & Gezondheid

Bedreigd in intertoys, personeel kijkt toe

[quote=tijger1 schreef op zondag 24 mei 2015, 13:17]als u in de winkel tegen de vloeker net zo verbaal opgetreden bent als hier in uw reacties, zou ik het haast logisch vinden dat u bedreigd werd en dat verder niemand tussenbeide kwam.

hier begeeft u zichzelf op erg dun ijs. het slachtoffer verantwoordelijk maken voor het handelen van de dader is gevaarlijk.

uw redeneertrant wordt ook gevolgd door daders van verkrachting. ('met dat korte rokje, vroeg ze er ook om.') door daders van huiselijk geweld. ('hij/zij haalde het bloed onder mijn nagels vandaan, dus mjn geweld was goed.') helemaal tot en met de nazi's destijds toe. ('die joden hebben net er zelf naar gemaakt.')

dergelijke onzin ga ik dan ook verder niet op in, behalve het benoemen. en ik heb de redactie gewaarschuwd aangaande uw reactie.