Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

op
oplossing - 27-05-2015 12:12:17
Auto & Vervoer

Beveiligen diefstal accu e-bike

@n.nescio, misschien kunt u een goede sterke fietskabelketting kopen precies zo één waar je ook je fiets ergens mee aan vast kan zetten en deze kabelketting dan een paar keer door het handvat van de accu en het frame van de fiets vastmaken?
ik heb vroeger n.l. een fiets gehad waar voorop een mandje zat, u wil niet weten hoe vaak ik dat mandje bij terug keer van mijn fiets kwijt was totdat ik het mandje aan de ketting heb gelegd en zo via mijn frame van de fiets vast heb gemaakt, nooit meer last gehad als ik terug kwam bij mijn fiets alles was dan nog kompleet.
het is misschien niet de mooiste oplossing maar het geeft de dieven toch meer moeite en kost hun meer tijd om iets los te krijgen.
denk er over na en ga desnoods naar een fietsenwinkel waar ze goede sterke kabelsloten verkopen.
succes.