Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ar
aram - 27-05-2015 22:24:53
Auto & Vervoer

Beveiligen diefstal accu e-bike

Was al bang dat voor dat accu gedeelte een universeel sleuteltje gebruikt werd .
zou de fabrikant sieren als hij het net zo deed als elk slot die op elke fiets of huis zit . je hebt dan ruim 15.000 verschillende mogelijkheden voordat het past .
nu kan ieder die in het bezit van dat universele sleuteltje erbij zou toch niet zo moeten zijn . die accu's zijn een behoorlijke uitgave voor als je hem moet vervangen of opnieuw moet plaatsen als hij gepikt is .
misschien een goed idee om een beugel met een deugdelijk slot erom te monteren. hoop dat er een fabrikant is die zoiets op de markt kan brengen.
veel eigenaren zullen hem dankbaar voor zijn.
dat sleuteltje is ook niet uniek , maar geeft toch wat meer zekerheid.
ik verbaas mij elke keer dat er zoveel sloten zijn , dat wanneer je dat sleuteltje ervan kwijt bent hoe snel een vakman het open krijgt. met die goedkope is hij sneller dan jij het met sleuteltje kan.