Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 27-05-2015 23:40:43
Auto & Vervoer

Beveiligen diefstal accu e-bike

Klinkt allemaal erg mooi die geheimzinnigheid maar ik kan het niet ontdekken bij mijn fiets buiten dat de kunststof omhulsel breekbaar is . nog meer beugels en sloten is onzin ts heeft al mazzel gehad dat de hele fiets niet gestolen is. de enige remedie is verzekeren.de fiets van ts kost rond de 2600 euro dus het verzekeren waar=frisiantje schreef op woensdag 27 mei 2015, 22:45: ik heb eens zitten kijken bij de accu van onze gazelle en ben er eigenlijk van overtuigd dat er met een slimme simpele handeling de accu gemakkelijk te verwijderen is, zonder de fiets en accu te beschadigen.
ik ga hier uiteraard niet vertellen hoe ik denk dat het werkt, maar als ik u was zou ik naar een fietsmaker gaan die zijn vak verstaat en vragen om een oplossing.
meest voor de hand liggend zou zijn een beugel langs de accu heen bevestigen met daarop een slot.
hopelijk kunnen hiermee meer mensen hun voordeel doen, want mij was ook niet bekend dat de accu zo gemakkelijk te stelen is bij sommige merken e-bikes.