Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 29-05-2015 11:15:51
Computers & Telefonie

Router probleem

Beste flessebon,

als je straks weer terug bent met een ander merk, maar met hetzelfde probleem, probeer dan je vraag iets uit te breiden.

de vraag die je gesteld hebt is moeilijk te beantwoorden, dat zie je wel aan de vragen die je terug krijgt. wat betreft routers is het handig om het merk en type te vermelden. de meeste grote fabrikanten hebben zogenaamde simulatoren (http://ui.linksys.com/wrt54g/v8/8.00.0/basic.htm">zoals deze) draaien van bijna alle routers die ze verkopen. hiermee kunnen mensen 'meekijken' en je helpen het probleem te tackelen.

zoals je het beschrijft lijkt het probleem niet aan de kant van de tablet tot de router te liggen, maar tussen de router en de buitenwereld. heb je een apart modem? zit daar ook een router in? heeft deze hezetlfde subnet? zit de kabel er wel goed tussen? accepteert het modem alleen het mac adres van je vorige router? er zijn zoveel mogelijke oorzaken van je probleem...