Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nighthawk1973 - 05-06-2015 13:23:03
Computers & Telefonie

I phone

Verbazing wekkend wat mensen allemaal voor problemen hebben met elektronica. het is ook wel de trend van deze tijd. misschien moet er voorlichting komen hoe om te gaan met elektronica?

heb al veel iphones gehad als ook ipad's en andere elektronica. nog nooit heb ik dat soort problemen gehad of meegemaakt. ligt dat nu aan hoe ik ermee omga? of heb ik dom geluk?

komt inderdaad niet vanzelf. originele lader gebruikt? lader vrij, dus niet onder een kussen of iets dergelijks. haal je de lader er ook uit wanneer de telefoon vol is. wat staat er allemaal geactiveerd op de iphone, hoe staat helderheid?
wat voor hoes zit de iphone, kan die de warmte een beetje kwijt?

het is een gebruiksvoorwerp maar blijft elektronica. voel je lcd scherm maar eens, behoorlijk warm na ruim 30 minuten. zo plats als ze het maken gaat wel ten koste van de ventilatie. dus leg de telefoon ook niet op iets warms of in de zon?
succes ermee!