Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
caviamax - 10-06-2015 22:54:43
Vrije tijd & Tuin

Notenschrift - vader jacob

[quote=aurora1 schreef op zaterdag 6 jun 2015, 14:26]kijk eens https://www.google.nl/search?q=noten+en+letters&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=x&ei=uejyvdi1bimysqgajypocq&ved=0cceqsaq&biw=1366&bih=639">klik hier.
ik denk dat u beter een kopie van de bladmuziek kunt maken en steeds onder de noten de letters zetten dan zou u het noten lezen sneller kunnen leren en het is minder tijdrovend.
in de bibliotheek kunt u veel bladmuziekboeken vinden, ook speciaal per te bespelen instrument. in veel boeken staat ook een eenvoudiger en snellere methode (tab./ tabulatuur) om gemakkelijker het betreffende instrument te kunnen bespelen met vaak nog plaatjes over de vingerzetting. echt noten kunnen lezen is dan niet direct nodig. via de gegeven link ziet u daarvan voorbeelden.
om die boeken in te zien heeft u geen abonnement nodig en u kunt eventueel kopieën maken van uitgekozen bladzijden.

mooie tip! weet niet of het precies is wat ik zoek maar ik zal me er eens in verdiepen. bedankt!