Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kassaop1 - 15-06-2015 09:57:13
Geldzaken & Recht

Belastingaanslag

[quote=tijger1 schreef op maandag 15 jun 2015, 09:09]de ts stelt dat dezelfde fout bij honderde mensen gemaakt is. maar welke fout wordt niet vermeld.
ben benieuwd.;-))
ts stelt dat de belastingdienst een verkeerde berekening heeft gemaakt. dat zegt eigenlijk al genoeg. of het moet overduidelijk zijn geweest. kijk, als je niets verwacht en door een rekenfout krijg je opeens 1 miljoen euro terug, dan kon je zelf ook wel op je vingers natellen dat er iets niet klopte.
van de belastingdienst mag wel worden verwacht dat zij in staat is goede berekeningen uit te voeren en als ze dat niet doet, dan mag de burger daar niet de dupe van worden.
uiteraard is het een goed idee veel te lezen, dus ook dat 'stipje' (linkje) van de belastingdienst, maar ik zou niet te veel waarde hechten aan de beweringen van degene die een hoop geld van me terug vordert. pak er ook eens een woordenboek bij en zoek op wat het woordje 'definitief' betekent :-)