Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 16-06-2015 11:55:31
Computers & Telefonie

'ongenode gast' op mijn desktop pc

Het dregol.com virus is een browserkaper die internet explorer, mozilla firefox, google chrome en safari webbrowsers aanvalt. het programma vervangt je standaard zoekmachine en startpagina zonder je toestemming. dregol.com ziet eruit als een reguliere zoekmachine, maar het werkt niet zoals het zou moeten. als u probeert een zoekopdracht uit te voeren, zal je zien dat de website veel commerciële pagina’s invoegt en vaak omleidt naar onbekende websites. het programma staat niet toe dat u het vervangt door andere zoekmachines en z’n verwijdering is dan ook redelijk ingewikkeld.



ik heb ook diverse gratis programma's aangeraden . dat jij het gebruik van spyhunter een slecht advies vind omdat geld kost is onzin zeker als je het programma zelf schijnbaar niet gebruikt . met dit programma wordt het probleem van ts verwijderd en dat was de vraag .


spyhunter review door het 2spyware research center:
spyhunter werd uitvoerig getest door ons onderzoeksteam. volgens onze testresultaten, deze toepassing is erg goed in het identificeren en verwijderen van traditionele privacy bedreigingen, zoals spyware, adware, browser hijackers, kwaadaardige werkbalken, dialers, malware plagen en andere ongevraagde software. daarnaast elimineert succes opkomende en virale parasieten, waaronder trojans, keyloggers en geheugen resident bedreigingen. echter, het is nogal een traditionele anti-spyware, een alles-in-een oplossing. sommigen zullen misschien niet leuk vinden, maar naar onze mening, een combinatie van verschillende krachtige stand-alone tools is veel beter dan één opgeblazen security suite.

na het starten, initieert spyhunter de eerste systeem scan en stopt de laatste versie als er updates beschikbaar zijn. het programma scant het windows-register, de lopende processen en de web browser cookies. het onderzoekt grondig alle bestanden op elke lokale harde schijf. een bonus is dat deze applicatie verschillende scanmodi biedt. het kan worden ingesteld om het hele systeem te scannen, een snelle scan uit te voeren of de door de gebruiker gedefinieerde locaties en geselecteerde onderdelen van het systeem na te kijken. na het testen op de computer, toont de gratis proefversie van spyhunter informatieve resultaten en de volledige locatie zien waar het kwaadaardige objecte ontdekte en voorziet het in gewone parasieten omschrijvingen.

waarom moet ik nu spyhunter downloaden?
spyhunter is een zeer gebruiksvriendelijke applicatie, dus het komt niet met veel extra hulpprogramma’s en extra functies die de meesten van ons nooit zal gebruiken.de grafische gebruikersinterface is intuïtief, aantrekkelijk en zeer makkelijk te gebruiken, dus kan je makkelijk zien hoe spyhunter moeilijke spyware en malware, welke sommige concurrerende producten zelfs niet vinden, detecteerd en verwijdert. als het er niet in slaagt om een virus te verwijderen kunt u steeds hulp krijgen van de helpdesk en dit gratis.

de officiële website is www.enigmasoftware.com. aankopen worden gedaan via een beveiligde verbinding.