Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 16-06-2015 16:56:46
Computers & Telefonie

'ongenode gast' op mijn desktop pc

Prachtig al die verhalen om je gelijk tehalen,maar op http://zondervirus.nl/spyhunter/ wordt er een ander verhaal over spyhunter verteld dus wat moet ik geloven, bovendien kan je het programma net als al die andere opties ook gratis downloaden .verder heb ik ook nog een handmatige optie aangeboden maar probeer eerst zelf het programma eens uit alvorens je mening te geven of het wel of niet goed werkt in plaats te roep toeteren dat het slecht werkend programma is..

" spyhunter hunter mening op http://zondervirus.nl/spyhunter/

spyhunter is een zeer effectieve spyware opschoner met een eenvoudige en makkelijk te gebruiken interface. dit programma is een uitstekende keuze voor gebruikers die niet over zoveel computer kennis beschikken. echter, er zijn veel security experts die dit programma aanbevelen voor ervaren gebruikers, die behoefte hebben aan een lichte on-demand scanner tegen gewone spyware en ransomware parasieten, adware, browser hijackers en dergelijke. het is beschikbaar in twee versies welke je kan downloaden op je pc, de gratis en de betalende versie. het is aangeraden om de betaal versie van spyhunter te downloaden daar deze ontwikkeld is voor spyware bescherming, het de nieuwste updates voorziet en je de mogelijkheid hebt om gratis technische bijstand te krijgen van de spyware-helpdesk. het maakt gebruik van een zeer uitgebreide spyware gegevensbank, welke regelmatig bijgewerkt word. momenteel bevat het bijna 30000 verschillende beveiligings- en privacybedreigingen, dus kan je er van op aan dat je je pc kan herstellen met behulp van spyhunter."
dit is een mening van de deskundigen die het progamma op waarde getest hebben . dus al met al een goed advies om dit en andere programma's te proberen . baat het dan schaad het niet.