Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-10-2005 14:54:04
Geldzaken & Recht

Respons geven??

ach, het zou wel leuk zijn als er respons komt, maar omdat het allemaal een beetje onpersoonlijk is, je weet niet wie er achter een naam steekt, zullen er wel een aantal personen denken: het zal mij boeien. heb ik persoonlijk geen moeite mee, als de medemens maar geholpen is, in deze vaak onpersoonlijke wereld. en nee, ik ben geen "geitenwollensokkenbreier" (leuk woord, he, weet niet of deze goed gespeld is).


wat de taalfouten betreft, vaak zijn het typefouten. soms ook gewone spelfouten, waarvan ik denk: is deze persoon wel op school geweest en heb dan de neiging om hier op te reageren met de goede spelling, maar dat komt ook zo betweterig over (al hoewel dat niet kwaad bedoeld is). tussen haakjes: ook ik maak spelfouten.


hutch