Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

NatureTravel
NatureTravel - 07-10-2005 16:17:08
Computers & Telefonie

Harde schijf opgedeeld in c en d.

u kunt uw bestanden zonder enig probleem op de d-schijf zetten. u moet er wel rekening mee houden dat u alleen bestanden die u zelf gemaakt heeft (foto's, brieven e.d.) mag verplaatsen.


andere bestanden (zogenaamde systeembestanden) mogen niet zomaar verplaatst worden, want dan kan het zijn dat uw computer niet meer wil opstarten of een bepaald programma het niet meer doet. verplaats dus alleen bestanden waarvan u zeker weet dat u ze zelf gemaakt heeft.


is uw harddisk (c:) wel echt vol? veel mensen gooien spullen in de prullenbak, maar legen de prullenbak niet! als u dat nog nooit gedaan heeft, klik dan eens met de rechter muisknop op uw prullenbak en selecteer 'prullenbak leegmaken'.


een andere tip is, dat u op de harde schijf eens kunt zoeken naar de map 'temp'. hier staan er 2 of 3 van op uw c:-schijf. de inhoud van deze mappen kunt u zonder enig probleem verwijderen, ook dat levert vaak vele megabytes aan ruimte op.


sucses.