Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jank - 07-10-2005 16:49:16
Computers & Telefonie

Harde schijf opgedeeld in c en d.

simpel gesteld:


programma's op de c schijf laten staan en bestanden naar de d schijf copieeren. dat kan via verkenner.


verder is het een optiie, om in programma's, waarin dit mogelijk is, o.a. word. excell, via voorkeuren in desbetreffende programma's, verwijzingen in te stellen naar de bijbehorende bestanden. dan kom je met de opdracht openen automatisch op de d schijf en in de correcte map.


mogelijk, dat de kennis van de vraagsteller hem hierbij behulpzaam wil zijn. en mogelijk, dat deze dan nog een 3e partitie, lees e schijf aan wil maken, voor een geordende harde schijf:


c schijf voor het bestringssysteem, windows.


d schijf voor al uw programma's, die daar dan wel opnieuw moeten worden geinstalleerd, wat geen nadelig effect zal hebben voor de bijbehorende bestanden.


e schijf voor alle bestanden.


voordelen: overzichtelijke indeling. je kunt wat terugvinden en bij het crashen/vastlopen van het besturingssysteem ben je niet alle programma's en bestanden kwijt.