Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 22-06-2015 21:57:17
Winkels & Webshops

In welke winkel kun je een degelijke leesbril kopen?

Ik draag, geloof het of niet, al 12 jaar, een op de markt in nijmegen gekochte, leesbril, prijs € 3,-. als ik hem niet op mijn neus heb, staat ie bovenop mijn hoofd.
achteraf spijt dat ik er niet meer heb gekocht, kleur is goed en montuur is leuk, alleen de glazen raken wat gekrast..

ik ben het wimmi20 eens, voor de prijs bij action, kruidvat e.d., zou je iedere maand een ander montuur kunnen dragen.

een aantal jaren geleden is mijn moeder geopereerd aan beginnende staar (nieuwe lenzen gekregen). ze heeft nu alleen tegen de avond een leesbril nodig als het wat begint te schemeren. haar oogchirurg/oogarts raadde haar aan een bril bij de hema of kruidvat te halen, deze waren net zo goed als een dure bril bij de opticiën. en hebben je ogen 2 verschillende sterkten dan koop je er 2 en zet je het ene glas over naar het andere montuur. het andere montuur bewaar je voor noodmontuur als reserve. totale kosten € 8 - 10,-?