Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ar
aram - 22-06-2015 22:49:15
Winkels & Webshops

In welke winkel kun je een degelijke leesbril kopen?

Je hebt monturen en monturen daar zit verschil in.
echter het beste montuur wil sneuvelen als je hem met 1 hand bij de pootjes op of af zet. het beste kun je het doen door hem vast te pakken bij de brug , dat is dat deel tussen de beide glazen.
ook willen veel mensen hem bij 1 van de pootjes vasthouden bij het schoonmaken.
die opmerking met 2 handen op en afzetten gaat normaal ook want dan hou je hem aan beide kanten vast.
die goedkope brilletjes hebben het nadeel of het ene oog ziet redelijk of het andere en zelden beide. voor nood is het een uitkomst om toch wat te kunnen lezen.
voor langere tijd een ramp. om goed te kunnen lezen heb je een goede leesbril
nodig en om normaal te kijken een goede bril. je hebt ook brillen waar een deel als leesbril ingeslepen zit . voordeel je hebt maar 1 montuur en je hoeft niet elke keer te wisselen .nadeel niet iedereen vind het prettig bij het trap;open naar beneden zien ze de treden niet goed en het is niet voor het eerst dat je dan valt .
de ene opticien is de andere niet . er zijn erbij die hun vak verstaan en de nodige geduld kunnen opbrengen voor hun klanten . bij anderen schort het hier en daar .
dit alles is een heel persoonlijke keuze die je moet maken .
deze hangt af van wat je wilt besteden en kan opbrengen .
bezuinigen op je schoenen , bed en bril kan je op den duur opbreken .