Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 24-06-2015 00:24:34
Elektronica & TV

Harmann kardon

Bekijk eens http://www.radartv.nl/uitzending/archief/detail/aflevering/02-02-2015/levensduur-van-apparaten/">klik hier de tabel van trosradar over levensduur apparaten en bekijk het filmpje eventueel ook.
en lees eens https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie">klik hier wat de consuwijzer over garantie vertelt.
ikzelf zou beslist niet nog eens 800 e uitgeven en zeker niet bij deze verkoper (maar ik ben u niet).
als u in de toekomst zoiets wilt kopen zou ik losse delen kopen, desnoods van verschillende merken bij elkaar, want als dan iets definitief stuk gaat kunt u volstaan met alleen dat te vervangen. ik zou dan beginnen met bijv. een kijkje nemen bij kringlopers. daar vind je vaak losse delen die gemakkelijk op andere delen aan te sluiten zijn, soms moet je een paar keer gaan kijken omdat de ene keer het één er staat en een andere keer het andere wat je zoekt, en voor geringe bedragen. tegenwoordig heet dat "retro".... de apparatuur die 20 jaar geleden, korter of langer geleden de betere merken waren.