Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 25-06-2015 11:54:43
Auto & Vervoer

Parkeren

U heeft betrokkene zelf aangesproken en daar is het fout gelopen.
de overheid wil graag dat we elkaar op onze fouten wijzen, maar geeft geen aanwijzingen hoe te handelen als de aangesprokenen dit niet accepteert, zoals in uw geval.
om escalatie te voorkomen zou ik u willen meegeven om "voorlopig" even helemaal niets te doen.
u voorkomt hiermee dat de eigenaar van de auto een directe associatie legt tussen het door u aangesproken zijn en een mogelijke sanctie van de politie.
mocht het foutparkeren blijvend zijn dan neemt u, bv. over een maand of twee, weer eens contact op met de wijkagent en verzoekt hem vriendelijk doch dringend om tot handhaving over te willen gaan.
mocht dat niet helpen dan kunt u, als de auto er weer staat, bij de meldkamer van de politie (telefonisch) melding maken van het foutparkeren.
u bent bij een melding wel afhankelijk van de prioriteit die de meldkamer aan de melding geeft en het geeft geen zekerheid dat er op dat moment ook daadwerkelijk iets aan wordt gedaan.
dagelijks herhalen van de melding, hoe vervelend misschien ook, is de enige mogelijkheid om uiteindelijk een keer resultaat te krijgen.