Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 25-06-2015 12:23:03
Auto & Vervoer

Parkeren

@mein33
uw steeds goed uitgebalanceerde commentaren bevallen mij wel, maar in dit geval loopt ts het verhoogde risico altijd als 'de veroorzaker' gebrandmerkt te gaan worden. of een boete of waarschuwing nu meteen of over een maand wordt uitgesproken/opgelegd....tegen massieve bejegening zal door vroegtijdige melding, ook van de nu al ontstane spanning een schriftelijke melding moeten voorliggen, om tegen de dan te verwachte escalatie beter te kunnen optreden.

ikzelf heb in zo'n hufter-gedrag-situatie gevoelsmatig en feitelijk het onderspit moeten delven. het 'vergrijp' bleef na een aangifte bestaan, de gemeente noch de politie greep in en ik ben op allerlei manieren in de wijk onheus zwart gemaakt. de enige opening om het falen van de autoriteiten te corrigeren is de gang naar de officier van justitie. mijn rechtsbijstand heeft dit in principe afgeraden m.b.t. de jarenlange duur van dit soort processen en de lastige afhankelijkheid van één enkele rechter. tegen het subtiele maar aandurende zwartmaken zou dit overigens ook niets helpen.

@eikenlaan
wie a zegt, moet niet altijd ook nog b willen zeggen! het blijft lastig.....