Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 25-06-2015 16:36:56
Huishouden & Energie

Lg wasmachine app

Ik vind het heel logisch dat annelies die app wil hebben. als er iets mis gaat met de machine dan kan ze hem zelf uitlezen en misschien zelfs resetten en/of aangeven aan de verkoper/monteur waar de fout zit. zo kun je voorkomen dat je voor niets een monteur laat komen. verder kun je er ook andere wasprogramma's mee instellen.

het lijkt mij dat er door de verkoper bij had moeten worden vermeld dat deze app niet voor applegebruikers is. vaak hebben applegebruikers alles van apple, zowel de tablet als de telefoon. als dit niet op de een of ander manier te fixen is dan lijkt mij een schadevergoeding van ong. 50 euro op z'n plaats. kan annelies dan een goedkope smartphone van kopen. of misschien heeft de verkoper er nog een liggen, een gereviseerd model.

toch een dwaze uitleg, dat je bij een lg wasmachine een lg telefoon zou moeten kopen. daar geloof ik nu echt geen klap van.

u moet overigens bij de verkoper zijn, die had u dit moeten vertellen. dan zal hij de volgende klanten vast beter informeren voor ze tot koop van een lg smart wasmachine overgaan.