Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lovebird
lovebird - 26-06-2015 11:54:08
Auto & Vervoer

Parkeren

Noteer de datum en de tijd en kenteken van de dag dat u persoon hebt aangesproken en bewaar dit. laat het voor nu rusten, uw taak zit erop. hoe vervelend ook, mensen hebben tegenwoordig een kort lontje om het zo maar te zeggen. wat hieruit kan voortvloeien is alleen maar een nare reactie van de eigenaar en waardoor het persoonlijk kan worden. niets meer doen ...hoe "fout" deze eigenaar ook is volgens de wet.

u hebt gelijk, het is strafbaar je mag officieel zelfs niet met 2 wielen op de stoep staan met een motorvoertuig (tenzij door borden toegestaan in sommige smalle straten) . de stoep is voor voetgangers en dus is het de eigenaar van 't voertuig zijn verantwoording dat indien voetgangers en of kinderen die door zijn parkeergedrag moeten uitwijken naar de rijbaan aangereden worden. de politie moet dan wel in actie komen...al is het als mosterd na de maaltijd. zo gaat het nu in nederland. politie heeft 't te druk en de prioriteiten liggen helaas niet op voorkomen van....er moet eerst iets gebeuren.
mijn advies..hoe moeilijk het ook is , laat 't voor wat 't is, uw taak zit erop, sommige mensen zijn niet voor rede vatbaar.

loslaten is ook een kunst! succes.