Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zoeker - 26-06-2015 12:38:10
Auto & Vervoer

Parkeren

Tsjongejonge, wat een negatieve reacties weer die eigenlijk vooral gaan over het feit dat de politie actie voert, omdat ze een stressvolle en soms zelfs gevaarlijke baan hebben die beter betaald moet worden dan nu het geval is.
bah! het is maar makkelijk anoniem achter je pc'tje...

eikenlaan: dat is inderdaad niet prettig. helaas is die wijkagent mede afhankelijk van wat het korps en vooral de gemeente als prioriteit heeft gesteld.
ik zou dus even aan de wijkagent vragen waarom hij niet reageert en evt. de melding bij de gemeente doen.

hier in rotterdam-oost heeft de gemeente mij en mijn buren laten weten geen prioriteit (meer) te geven aan hele groepen scholieren en volwassenen die over de stoep rijden en mensen die honden uitlaten op veldjes die bedoeld zijn om een balletje te gooien of lekker te zitten.
meldingen die gedaan worden op die gebieden worden dus niet meer door handhavers behandeld, er wordt alleen een poopscoop langs gestuurd en de rest van de buurt kan de hond weer uitlaten. de fietsers hebben al helemaal niets te vrezen.