Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 26-06-2015 13:53:33
Auto & Vervoer

Parkeren

[quote=zoeker schreef op vrijdag 26 jun 2015, 12:38]
hier in rotterdam-oost heeft de gemeente mij en mijn buren laten weten geen prioriteit (meer) te geven aan hele groepen scholieren en volwassenen die over de stoep rijden en mensen die honden uitlaten op veldjes die bedoeld zijn om een balletje te gooien of lekker te zitten.
meldingen die gedaan worden op die gebieden worden dus niet meer door handhavers behandeld, er wordt alleen een poopscoop langs gestuurd en de rest van de buurt kan de hond weer uitlaten. de fietsers hebben al helemaal niets te vrezen.

@zoeker,

onze koning heeft het in de troonrede, namens het het kabinet, uitgesproken dat burgers moeten omschakelen naar een participatiemaatschappij.
het door ts en u aangegeven probleem valt ook in de categorie "zoek het zelf maar uit" (een vrije vertaling van participatie) net als o.a. de zorg voor hulpbehoevenden die nog geacht worden om zelfstandig te blijven wonen.
een ieder wordt geacht zijn medemens aan te spreken op onbehoorlijk en/of ongewenst gedrag en bij de eventuele gevolgen van dit aanspreken wordt men ook geacht hiervoor zelf een passende oplossing te vinden of kan er mogelijk, indien beschikbaar, een mediator of "buurtvader" (het woord alleen al) worden ingeschakeld.