Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 26-06-2015 14:32:27
Auto & Vervoer

Parkeren

Met 2 banden op het trottoir wordt gedoogd, met 4 banden op het trottoir is in de meeste gemeenten een dikke prent. ook al is dat soms een beetje kinderachtig aangezien die half op de stoep geparkeerde auto's voetgangers redelijk in de weg staan. zeker omdat heel veel mensen overhangend groen in de tuin hebben van een afmeting, dat je er helemaal niet meer door kunt. zeker niet met kliko, kinderwagen of rolstoel. maar ja, wat kan het die bestuurder schelen.

grote bussen (zoals van een aannemer) met of zonder aanhanger horen al helemaal niet in een woonwijk thuis. daar zijn de meeste straten in nl helemaal niet op gebouwd. je zet je vrachtwagen toch ook niet voor de deur? bij voorkeur gaat ie trouwens altijd bij een ander in het zicht. van 6 plekken 5 plekken maken, betekent dat er iemand anders de klos is. van 3 plekken 1 maken kan anders ook nog: hoeft de vrachtwagenchauffeur ook niet meer moeilijk te doen. gewoon met de fiets of eigen auto naar het werk gaan. heeft een ander ook een fatsoenlijk uitzicht en geen last van extreem grote voertuigen.