Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimmi20
wimmi20 - 26-06-2015 18:02:42
Auto & Vervoer

Parkeren

De gemeentelijke apv heeft niets te maken met parkeren op de voetweg (zo heet dat wettelijk) .
de apv heeft niets met de wet te maken.
als de apv wordt overtreden en de politie weigert te handhaven dan dient u de burgemeester aan te spreken.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=============

=hänschen klein schreef op vrijdag 26 jun 2015, 16:16: hierop wil ik nog eens met persoonlijke ervaringen reageren:

wanneer in de apv staat, dat iets niet is toegestaan, zegt mijn gemeente dat ik me daarover bij het politiekantoor (15km verderop) moet melden. de politie stuurt mij weer weg, want de gemeente heeft deze apk-regels besloten en niet de politie. daar de gemeente om bezuinigingsredenen een halve-boa naar huis heeft gestuurd, beschikt ze niet meer over eigen opsporingsambtenaren. de klap op de vuurpijl was, dat de gemeente zelf uitvoerig in de krant schreef, dat kampeermiddelen (hier een caravan) ook niet zichtbaar vanaf de openbare weg, geparkeerd mogen worden langer dan drie dagen.....enz. óók niet op eigen terrein! mijn buurman gebruikt zijn kampeermiddel tweemaal twee weken per jaar en de rest van de tijd staat hij ongebruikt op zijn oprit en moet ik er tegenaan kijken. zelf is hij voor geen rede vatbaar!
ik ben niet van de eieren die uit de lucht vallen of van het bandje-prikken.

blijft alleen nog de gang naar de rechter om ondeugdelijk bestuur aan te gaan kaarten, met enige jaren ongewenste onrust door een proces.

wij leven werkelijk inmiddels in een bananenkoninkrijk!