Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

adriaan2
adriaan2 - 27-06-2015 13:29:27
Auto & Vervoer

Parkeren

Als je er zelf geen last van hebt zou ik gewoon niets meer doen.
ik denk eerder dat het hier een kwestie is dat u zich boos maakt omdat een ander zijn auto op de stoep plaatst hetgeen idd wettelijk is verboden. behalve dat is de maximale hoogte ook nog eens bepaald in de plaatselijke verordening en heb je kans dat die bus naar een aangewezen parkeerplaats moet.
u ziet, het levert alleen maar een boze werkbuseigenaar op en deze zal zich niet door u laten kisten maar zich tegen u keren en gaan pesten en/of schade toebrengen als hij een bekeuring krijgt.
als de handhavers er ook niets aan doen en wie zijn wij om hun taken over te nemen.
hier bij mij in bergen op zoom staan dagelijks 2 tot 5 auto's in een drukke bocht half op de stoep en fiets strook geparkeerd. de wijkagent fietst er fluitent voorbij, de politie en de handhavers rijden er ook voorbij terwijl zij het zien. dus wie ben ik om daar wat van te zeggen.