Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
molinda - 30-06-2015 08:41:12
Auto & Vervoer

Annuleringskosten ik wil van mijn auto af.

[quote=service iwvmaa schreef op maandag 29 jun 2015, 12:58]beste molinda,

bedankt voor je bericht.
indien de koper je een gewijzigd bod doet, omdat de auto niet is als omschreven, dan ben je niet verplicht om daar mee akkoord te gaan. je kunt dan zonder kosten de koop ontbinden. indien de indruk is gewekt dat dat wel zo is dan spijt mij dat. graag zou ik dan ook per mail op klantenservice@ikwilivanmijnautoaf.nl je gegevens krijgen zodat ik dat kan checken en er intern maatregelen tegen kan nemen.

met vriendelijke groet,
jeroen
klantenservice
dank je voor je reactie jeroen, maar daar heb ik nog weinig aan. jij hebt het nog steeds over kosten.
terwijl ik het heb over de annulering met een minimum van 300 euro.
onderstaand artikel artikel vond ik! leg dit maar eens even uit. ik hoop dat je mijn vraag kunt beantwoorden.
als ik dus mijn auto voor de eerste keer weiger omdat ik vind dat hij meer waard is, zien jullie dat al snel als dat ik hem niet wil verkopen. vervolgens, als ik het hieronder goed lees ben ik ten aller tijde gebonden aan jullie autohandelaren uit jullie systeem en ben ik verplicht om jullie het werk te laten doen om mijn auto te verkopen. dus als ik nou zelf op eigen kracht een koper vind voor mijn auto, krijg ik dan ook die annuleringskosten gepresenteerd????


http://www.webshopblog.nl/ikwilvanmijnautoaf-nl-start-campagne-bij-autotelegraaf/

klantenservice zegt:
@hakkus: bedankt voor je vraag. het aanmelden van je auto is vrijblijvend en eventuele verkoop via onze service is geheel gratis. je ontvangt een bod en je beslist zelf of je daar mee akkoord gaat. vaak weten onze makelaars flink wat meer euros voor je auto eruit te halen tijdens de onderhandelingen.

uitsluitend wanneer je akkoord gaat met de verkoop van je auto aan een dealer via onze website en vervolgens besluit de auto toch niet te verkopen, dan zullen we je een onkostenvergoeding in rekening brengen van 15%. voor ons zijn gemaakte afspraken belangrijk. afspraak is afspraak. en wat heb je aan afspraken als daar geen sancties op staan? dit geld trouwens ook voor de dealer, deze moet zijn afspraken ook nakomen.