Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
service iwvmaa - 30-06-2015 11:07:40
Auto & Vervoer

Annuleringskosten ik wil van mijn auto af.

Beste molinda,

het aanbieden en verkopen van je auto is volledig gratis. als jij biedingen krijgt waar je niet tevreden over bent is er niets aan de hand. je gaat gewoon niet akkoord met het bod. op het moment dat je wel tevreden bent over de geboden verkoopprijs, kun je akkoord gaan. als je daadwerkelijk akkoord gaat dan ga je een bindende overeenkomst aan. we gaan er dan ook van uit dat je je aan die afspraak houdt. mocht je dan de overeenkomst éénzijdig opzeggen, dan mag dat, maar dan is wel de consequentie dat je de kosten voor de annulering accepteert.
de verkoopprijs is een gegarandeerde prijs. natuurlijk mag de koper wel controleren of het voertuig dat hij gekocht heeft conform de omschrijving is. als hij dan mankementen constateert die niet gemeld waren, heeft hij het recht om hier rekening mee te houden, en een gewijzigde bieding te doen. omdat we er op voorhand vanuit gaan dat iedere verkoper te goeder trouw is en het gebrek niet bij hem bekend was, mag hij de aangepaste verkoopprijs weigeren. hij hoeft dus niet akkoord te gaan. op dat moment zullen er nooit kosten berekend worden en wordt de verkoop kosteloos ontbonden.
mocht je verdere vragen hebben kun je ons iedere dag van 8 tot 22 ur bereiken op 053-7600027.

met vriendelijke groet,
jeroen
klantenservice