Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dr
driftkikker - 04-07-2015 14:44:50
Computers & Telefonie

Opslagmappen e-mailberichten

Zoals ik al had aangegeven had ik alle voorstellen van de diverse "hulpverleners" doorgewerkt.
de mail van aurore heb ik aangeklikt en helemaal doorlopen: alles ging precies zoals het werd aangegven, alleen er kwamen geen mappen terug.
nu kwam als laatste mail akkerdistel die mij vragt kort en bondig te vertellen wat ik toen aan het doen was: dat weet ik nog precies. ik had wat e-mails volgens de gebrukelijke methode opgeslagen. toen ging ik wat opslagmappen nalopen of alles daarin nog wel nodig was. daar kwam een map "verwijderde items" onder google (wordt door mij nooit gebruikt doch destijds door de installateur erop gezet, zou zo makkelijk zijn) .welnu in die map verwijderde items stonden een paar mails die ik daar echt waar niet in had geplaatst. ik ging die mails verwijderen naar de prullenbak en op dat moment verdwenen alle mappen die onder deze beruchte map stonden. ergo: de mappen die boven deze beruchte map stonden zijn er nog steeds. dat is dus het raadsel. ben ik nu duidelijk genoeg? ik kan me voorstellen dat het een moeilijke vraag blijft, edoch: weer bedankt.

driftkikker