Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
ferryarthur - 05-07-2015 20:41:10
Geldzaken & Recht

Terugbetalen wezenuitkering

[quote=tijger1 schreef op zondag 5 jul 2015, 18:57]"een klein huis krijgen".

ik neem aan dat dat een huurhuis is en als de huur te hoog is krijgt u huurtoeslag. nu die wezenuitkering is vervallen, kunt u dat meteen aanvragen.

afgezien daarvan zijn er heel veel studenten die het met stufi, een bijbaan en een lening moeten doen.

uw kosten zullen niet hoger zijn dan elke andere student heeft.

dankuwel! ik had nog niet stilgestaan bij mijn huurtoeslag. ik heb net een proefberekening gedaan en het bedrag wat ik ontvang ligt een stuk hoger dan het huidige bedrag! als ik vrijstelling zou krijgen van de schulden tot na mijn studie is het denk ik wel haalbaar. ik denk dat ik nu ook dat ik vrijstelling kan krijgen van de afvalstoffenheffing en waterschapslasten. dit scheelt gezamenlijk toch iets meer dan 1000 euro op jaarbasis. daarnaast heb ik volgend jaar een minor waarin ik mijn eigen bedrijf(met winst) moet opstarten. ik zie het behalen van mijn studie toch een stuk zonniger in nu!

desondanks zal ik nog wel gaan kijken naar eventuele andere opties die ik heb.