Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 06-07-2015 14:32:28
Geldzaken & Recht

Verplichte bijeenkomst in vakantie

[quote=ikwilwatzeggen schreef op maandag 6 jul 2015, 12:59]iemand noemde managers arrogantie en dit is wel echt een schot in de roos.

in ieder geval wil ik iedereen bedanken voor de moeite en goede adviezen. hier heb ik echt iets aan gehad. ik heb besloten niet te gaan :) als het het verkeerde besluit was ben ik over zon 3 weken weer terug voor arbeidsrecht.

managers (vooral in de zorg) spelen de laatste jaren erg in op de angstcultuur die er tegenwoordig heerst bij de werknemers. angst, heb ik geleerd, is een hele slechte raadgever. als ze iemand kwijt willen, vinden ze toch wel een stok om mee te slaan.

ben zelf nog nooit naar een bijeenkomst geweest die in mijn vrije tijd plaats vond. zei altijd: dan werk ik niet, dus kom ik niet. en ja, ook ik was financieel afhankelijk van mijn baan.

mijn reactie op de woorden van jouw manager over verstoorde werkrelatie zou zijn geweest: je moest eens weten hoe deze woorden van jou de werkrelatie verstoren.

heel goed dat je gewoon bij je zelf bent gebleven, laat je niet intimideren door dergelijke managers.