Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 06-07-2015 17:01:23
Geldzaken & Recht

Verplichte bijeenkomst in vakantie

[quote=kama schreef op maandag 6 jul 2015, 16:24]als ik gewoon thuis ben tijdens mijn vakantie en er is een belangrijke (!) bijeenkomst van mijn werk dan zou ik altijd gaan.
in dit geval zeker.

door de onzekerheid over je keuze is het vakantiegevoel waarschijnlijk toch al weg. wel gaan geeft een goed gevoel. en rust. en een betere indruk bij de leidinggevenden.

de rest van je vakantiedagen (en werktijd) zullen een stuk aangenamer zijn als je gaat.

managers in de zorg vinden alles belangrijk, vooral zich zelf. je mag bij zo'n bijeenkomst hoofdzakelijk luisteren naar wat zij weer bedacht hebben. inspraak hebben ze in die sector nog nooit van gehoord.

maar als jij graag een goede indruk bij je leidinggevende wilt maken, moet jij maar braaf in je vakantie naar overleggen gaan.