Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ca
carlinniah - 16-04-2004 12:28:14
Huishouden & Energie

Rat

Tja, een rat is een knaagdier... een knaagblok in zijn kooi leggen is een slim idee... dus; daar zou ik inderdaad maar eens mee beginnen.

een iets minder leuke oplossing:
als beesten ergens aan bijten waar jij dat niet wilt, moet je een klein beetje peper op datgene strooien. (zorg wel dat het beestje genoeg voer en water heeft, als je dit doet!) peper is verschrikkelijk vies, en je rat zal zich dit snel af gaan leren. een leuke oplossing is het dus niet!!! je kunt beter proberen het probleem anders op te lossen...

beesten verplaatsen is meestal niet prettig voor het diertje zelf. laat hem dus zoveel mogelijk op dezelfde plek staan. of verplaats hem dusdanig dat zijn nieuwe plekje ver van jouw bed vandaan ligt! (woonkamer, hal... o.i.d.) en zorg dan dat dat inderdaad zijn nieuwe plekje is!

zo los je je eigen probleem op... je rat blijft een knaagdier, dus je leert hem het knagen nooit af... vandaar dat mijn peper-oplossing beter werkt bij jonge hondjes die op schoenen kauwen ofzo....!!!!